Er is een reden dat we de nummer 1 leverancier van parttime CFO's zijn

Bel ons op 03 224 0508

Het CFO Centrum is op zoek naar daadkrachtige CFO’s en financieel directeurs

Als u een goed opgeleid financieel profiel heeft met minimaal 5 jaar ervaring als CFO en als u energiek bent en beschikt over een ondernemersmentaliteit, dan is een parttime functie bij het CFO Centrum wellicht iets voor u.

Deze unieke mogelijkheid is geschikt voor CFO’s / financieel directeurs die in een dynamische omgeving willen werken met andere gelijkgezinde professionals, die graag op flexibele wijze een portfolio willen opbouwen en voor onze klanten van grote waarde kunnen zijn.

Photo of the FD Team

‘Het CFO Centrum is altijd op zoek naar goed gekwalificeerde CFO’s / financieel directeurs die graag een uitdagende en gevarieerde rol willen vervullen binnen het financiële management’.

Om u bij het CFO Centrum aan te kunnen sluiten, verwachten wij van u:

1

Dat u onze waarden deelt. We zijn ervan overtuigd dat succesvolle bedrijven niet alleen uitstekende commerciële vaardigheden dienen te hebben, maar ook een sterke en gedragen bedrijfscultuur nodig hebben om in te gedijen. We zijn trots op onze bedrijfscultuur. Toekomstige klanten, leveranciers en medewerkers vertellen ons dat we verfrissend anders zijn. Onze drie kernwaarden ‘open, progressief en gepassioneerd’ vormen de basis waarop onze bedrijfscultuur is gebouwd. We zoeken mensen die in overeenstemming met deze waarden functioneren.

2

Dat u kunt aantonen aan dat u zich kunt inleven in ondernemers in het middensegment van de markt en graag hun ‘favoriete vertrouwde adviseur’ wilt worden. Wij hebben teamspelers nodig die voor een lange periode met onze klanten kunnen werken met een haarscherp oog voor uitstekende klantenservice.

3

Dat u in staat bent om de opstartfase van uw deelname aan ons team te financieren. In uw opstartfase heeft u misschien tijd nodig om een klantenbasis op te bouwen en afhankelijk van uw huidige situatie duurt het mogelijk 3-6 maanden voordat u inkomen zult genereren. U zult voldoende financiële stabiliteit nodig hebben om uw persoonlijke uitgaven te kunnen dekken gedurende die periode.

4

Dat u met frisse moed aan de job begint. We verwachten van onze mensen dat zij al hun energie in deze uitdaging zullen steken en deel van ons team worden. In deze fase moet u bereid zijn minimaal 3 dagen per week in het CFO Centrum te werken en de werkig van onze lokale, nationale en internationale teams leren kennen en omarmen.

5

Dat u bereid bent zich ‘open te stellen’. Een kernwaarde bij het CFO Centrum is openheid. De CFO's van Het CFO Centrum worden aangemoedigd volkomen openheid te hanteren naar interne en externe relaties toe. Dit kan alleen worden bereikt als men bereid is tot transparantie en openheid.

Vereiste vaardigheden en ervaring
  • Krachtige CFO / financieel directeur, commerciële en strategische achtergrond;
  • Uitmuntende staat van dienst, prestatiegericht en ondernemend;
  • Wil graag direct met ondernemers werken, met passie om een verschil te maken;
  • Relevante ervaring op het gebied van bedrijfsontwikkeling;
  • Heeft zelfvertrouwen en staat stevig in de schoenen;
  • Uitstekende presentatie- en communicatievaardigheden;
  • Houdt van werken in een team in een collegiale omgeving;
  • Is bereid en in staat om overtuigend te conformeren aan de bedrijfscultuur;
  • Brede sectorervaring en uitvoerende ervaring zijn voorwaarden;

Ik wil me aansluiten

Wij ontvangen graag uw CV als u interesse heeft om te solliciteren. Tevens zien wij graag een motivatie tegemoet over wat u aanspreekt in een parttime functie, inzicht in uw relevante vaardigheden en ervaring én de overige ervaringen die u heeft op het gebied van bedrijfsontwikkeling.

Naam*

Email*

CV in PDF bestand*

Message

De aanwervingsprocedure van het CFO Centrum

Het aanwervingsproces van het CFO Centrum in 5 stappen:

1. Insturen van een volledig CV met relevante toelichting en motivatie

2. Kennismakingsgesprek

3. Gesprek met onze recruiter

4. Online DISC profiling test

5. Persoonlijk interview met regionaal directeur / collega CFO