Er is een reden dat we de nummer 1 leverancier van parttime CFO's zijn

Bel ons op 03 224 0508

Ontdek hoe onze unieke aanpak het mogelijk maakt een daadkrachtige parttime CFO in dienst te nemen aan een fractie van de kosten van een fulltime CFO.

 

Wij gebruiken ons unieke model met 12 Pijlers om ieder onderdeel van uw huidige financiële afdeling door te lichten, met het oog op uw huidige en toekomstige eisen. Deze benadering betekent dat we aan het begin van iedere nieuwe klantrelatie diep graven met het doel om elk mogelijk probleem op te sporen.
Dit is vaak een hele geruststelling voor u als bedrijfseigenaar (en het managementteam), omdat het betekent dat u niet langer hoeft te piekeren over kwesties die misschien al maanden of zelfs jaren spelen. Wij zorgen dat er een duidelijk stappenplan komt en een parttime CFO van topniveau die zorg draagt voor de implementering van dit plan.

Om meer te weten te komen over ons 12 Pijler model en de expertisegebieden van onze parttime CFO teams, kunt u via onderstaande pictogrammen onze website ontdekken.

‘Het CFO Centrum maakt het voor KMO’s mogelijk en haalbaar om één van de beste financieel directeurs in Vlaanderen op parttime basis aan te nemen tegen een fractie van de kosten van een fulltime CFO’.

Klik op de play-knop pink-arrow
op elk van de onderstaande beelden om de video’s af te spelen en een rapport voor dat expertisegebied te downloaden.

Als u contact met ons wilt opnemen, klik dan hier:
De 12 pijlers