< p>

Er is een reden dat we de nummer 1 leverancier van parttime CFO's zijn

Bel ons op 03 224 0508

Luc Meertens – CFO

Luc Meertens – CFO
Picture of Luc Meertens – CFO

Luc Meertens – CFO

Luc kan terugvallen op een jarenlange CFO-ervaring bij internationale concerns (KPMG, Zenitel, Videohouse), maar stond ook meer dan 14 jaar zelf aan het roer als CEO bij verschillende KMO’s in de Media (XL Video, PRG) en IT (CrossLang, dotProjects) sector. Hierdoor is hij niet alleen ideaal geplaatst om de noden en verwachtingen aan te voelen die ondernemingsleiders ervaren in hun dagelijks streven naar een ideaal bedrijfskader, als hands-on persoon is hij evenzeer in staat om snel te schakelen en op korte termijn resultaten te boeken.

Vertrouwen scheppen is cruciaal in de aanpak die Luc voorstaat.  Aandachtig luisteren, problematieken herkennen en gevat reageren, draagt onmiskenbaar bij aan het opbouwen van zo’n vertrouwensrelatie.
Hij is erg vertrouwd met turn-around issues, strategische planning en cash-flow management.  Tevens zal hij steeds focussen op het verbeteren en automatiseren van bedrijfsprocessen die een onmisbare stap vormen om tijd- en geldwinst te genereren.  Hierbij worden de bedrijfsmarges van de diverse activiteiten nauwkeurig gescreend.

Met de steun van het CFO Centrum is het zijn ambitie om jouw lange-termijn business partner te worden met als enige doel het succes van jouw onderneming te optimaliseren.

 

fd-heart

Doe een gratis financiële health check

Reserveer nu
fd-stars

Bepaal in 9 minuten de score van uw financiële afdeling.

Doe de F Score
fd-speech

Heb je een brandende financiële vraag? Vraag het nu aan een van de beste CFO's van het land.

Vraag het aan de CFO
fd-money

Reserveer een 30 minuten financiële doorbraak sessie

Reserveer nu